Askellonin Synnit

Kirje Dragos Kellille

Roskiin heitetyn kirjeen postitus on maksettu, mutta sitä ei koskaan luovutettu kuriirille.

Arvon loordi Kell, joka myös Aventinen Teurastajana tunnetaan,

olen huolestunut tehtävästämme. Jo ensimmäistä kertaa kohdatessanne meidät, piditte meitä epäsoveliaita palvelukseen. Seurattuani solumme toimintaa, en enää itsekään tiedä, ansaitsemmeko palvella Inkvisitiota sekä Keisaria.

Huolestuneena olen havainnut, että tietyt henkilöt solussamme kuulevat ääniä päässään. Järkytyksekseni olen huomannut, että he tuntuvat tottelevan, mitä ne sanovat ja jopa pitävän ideoita hyvinä. Tyrmistyneenä sain kuulla, että oraakkeli Cerra näyttää kannustavan tätä. (En missään nimessä pidä itseäni arvoisena antamaan kritiikkiä vanhemmalle operatiiville, mutta kiitän Keisaria joka päivä, että te olette nähneet parhaaksi osallistua tehtävämme valvontaan.)

Soluni on osoittanut myös devianssia luottamalla epäluonnollisen kärkkäästi Hussin palveluksessa toimivaan xenopetoon. Tiedän, että Rogue Tradereilla on oikeus olla eksenttrisiä ja osalla voi jopa olla tarvittava tahdonvoima kyseisten petojen hallitsemiseen, mutta me jopa otimme pedon mukaan kriittiseen taisteluun! Isku oli voittoisa siitä huolimatta, että jouduin taistelemaan toinen silmä pedon perässä, sillä pelkoni eivät, Keisarin armosta, toteutuneet: verenhimoinen alieni ei kääntynyt kimppuumme, vaan pelkurinomaisesti odotti takalinjoissa koko taistelun ja astui ottamaan kunnian vasta, kun kaikki riski oli ohi.
Yritin useaan otteeseen varoittaa tovereitani siitä, etteivät xenot tunne ihmiselle luontaista uskollisuutta, mutta siitä huolimatta he päättivät luottaa hirviöön.

Kolmanneksi pelkään, että toverini yrittävät käyttää asemamme meille suomia etuoikeuksia omien valtapeliensä pyörittämiseen. Sen sijaan, että olisimme keskittyneet antamaanne tehtävään, joka koski päiväkirjojen palauttamista, he solmivat ennemmin siteitä kapinallisten sekä PDF:n joukkojen välille – joista molemmat selvästi haluavat syöstä planeetan aateliset paikalta, jonka Keisari on heille antanut. Toverieni motiivina ei ollut Keisarin luoman Järjestyksen ylläpito, vaan vääräuskoiset harhat kehityksestä.
He teloittivat korruptoituneen aatelisen liittonsa merkiksi, mutta teon motiivina ei ollut Keisarillinen raivo, vaan pragmaattinen kauppa. Voisi jopa sanoa, että PDF komentajan etukäteistieto korruptiosta tekee hänestä yhtä syntisen kuin teloitetusta aatelisesta.

Tiedän olevani arvoton pyytämään apuanne, arvon Kell, mutta anon, että teette antamillani tiedoilla, miten parhaaksi näette. Mitä nöyrimmin odotan neuvojanne, mikäli näette minut niiden arvoisiksi.

Kun kaikki on ohi, odotan ansaittua rangaistustamme.

Mitä kunnioittavimmin,

Genevieve

Comments

MikkoK Taleksi

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.