Genevieve

Sororita trainee with a serious demeanour and distinct fondness of purging heretics.

Description:

Genevieve Bautista on nuori ja jäntevä soturi. Hänen olemuksensa on yleensä hillitty tai varautunut ja puheensa täynnä siteerauksia, skriptuuraa, jopa laulua. Yleisestä tavasta poiketen, hänen tummat hiuksensa on polkkatukan sijaan solmittu paksuiksi rastoiksi ja arvokkaissa tilanteissa hän maalaa kasvoilleen yleensä thaurilaisen kallon.
Genevieve on vapaa tunteittensa kanssa lähinnä kahdessa tilanteessa: messun aikana, jolloin hän itkee ilosta ja riemuitsee papin jokaista tulikivenkatkuista sanaa, sekä taistelussa Keisarin vihollisia vastaan, jolloin hänen kasvonsa vääristyvät hurmeiseen raivoon.
Tulen ympärillä Genevieve on tavallista jännittyneempi.

Bio:

Genevieve oli ainoa eloonjäänyt Bautistan kartanon traagisesta tulipalosta. Hänet löytänyt pappi kertoi tytön todenneen tyynesti, että Keisarin enkelit pelastivat hänet.
Genevieve kotiutettiin Eulogus Askellinen Uskonnolliseen Orpokotiin, jossa hän osoitti taipumuksia uskonnolliselle uralle. Genevieve edusti itseään eritoten teologiassa ja liikunnassa, muttei koskaan tullut toimeen ikäistensä kanssa. Hän sai varoittavan merkinnän taiteiden opettajaltaan, joka väitti tytön taiteessa usein esiintyvää enkelihahmoa vääräksi. Tapaus jäi kuitenkin tutkimatta, sillä kolmentoista vuoden iässä Genevieve lähetettiin Junon Suureen Katedraaliin osana Thaurin veroa. Siellä hänet luokiteltiin pian Sororita-koulutettavaksi fyysisten meriittien perusteella.

Thaurilainen teologia ei karissut Genevieven ajatusmaailmasta ja Junolla hänen valkoisia enkeleitään pidettiin vain thaurilaisena kuriositeettina.

Genevieve oli jo pitempään epäillyt solunsa motivaatiota sekä Inkvisition pätevyyttä ja heidän, joita hän luuli kumppaneikseen, päätös asettua arkkidemonin puolelle katkaisi kamelin selän. Hän hylkäsi solunsa sekä Inkvisition ja miekkansa johdattamana hän vannoi metsästävänsä tämän warpin sikiön, jota muut kutsuivat Leidiksi, ja surmaavansa tämän Keisari tukenaan.

Genevieve

Askellonin Synnit MikkoK Taleksi