Houserules

Alla hahmonluonnin alussa puhutut houserulet, Inescapable Attack on vielä tarkkailun alla. ASIOITA LISÄTTY, UUSIMPANAWITH MY DYING WORDS

BOOM! Headshot!

Headshot antaa +1 vahinkoa.

Inescapable attack-nerf:

Sovittiin seuraavaa: Inescapable Attack ei anna ekasta degreestä vielä miinuksia, ja standard attackissa se vaatii aimin toimiakseen. Muuten Inescapable Attack toimii seuraavien hyökkäysten kanssa: All-out Attack, Called Shot, Stun.

Sound constitution-buff:

Jokainen Sound Constitution-talent antaa kaksi woundia yhden sijaan, ja talentin voi ostaa TB:n verran sen sijaan että sitä voisi ostaa 2xTB:n verran (eli voi nostaa woundeja yhtä paljon, mutta halvemmalla käytännössä).

Knowledge is power:

Loret jotka liittyvät backgroundiin lasketaan loreiksi joissa on aina vähintään yksi aptitude, oli sitä sitten oikeasti tai ei (esim. papilla on aina täppä ecclesiarchy-loreihin vaikka tällä ei olisikaan oikeasti aptitudeja siihen). Tämä sen takia että vähän järkeistettäisiin lorejen kanssa vehtailua, ja myös sen takia että teillä olisi jotain syytä ostella loreja (koska ilman loreja asiat pääsevät kyllä yllättämään ikävästi).

Powerful villains:

Suurin osa konnista ei voi polttaa fatea selvitäkseen itse pääkonnaa lukuunottamatta, mutta mikäli pahis polttaa joltakulta PC:ltä fatea, saa tämä ylimääräisen fate pointin (jonka tämä voi myös polttaa).

Dangerous Toxins:

Myrkyt ignoraa TB:tä niiden numeron verran (eli esim. Toxic (3) ignoraisi kolme pistettä toughness bonusta vahinkoa laskettaessa.
Vastaan voi myös tulla vaarallisempia myrkkyjä joilla on custom efektejä.

Words, words, words:

Adventure logien, fluffitekstien ja muiden kirjoitusten palkkiona saa 75 xpaa per kipale – ja kirjoitetut tekstit voivat tulla relevanteiksi myöhemmin, jos kirjoittaa esim. lisä-backstorya.

With my dying words…

Isomman luokan antagonistit voivat polttaa fatea kuollessaan siihen, että vetävät vielä kuolema-monologin taistelun lopussa/kesken taistelun.

Houserules

Askellonin Synnit MikkoK MikkoK